Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 9

renovatie twickelboerderij delden

OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever is een plan gemaakt voor renovatie van de oorspronkelijke boerderij op een erf op landgoed Twickel te Delden. De open leefruimte in zowel het oorspronkelijke voorhuis als de deel vormt één geheel, waarbij de bestaande structuren behouden zijn gebleven. De oorspronkelijke verdeling van voorhuis, achterhuis en hildes zijn nog duidelijk afleesbaar aan de indeling en materialisering.

Voorhuis en deel zijn samengevoegd tot één grote open leefruimte, waarbij de oorspronkelijke gebinten zijn behouden en zichtbaar zijn gemaakt.

MATERIALEN

  • Bestaand metselwerk
  • Bestaande eiken gebinten
  • Zwart gebeitste houten gevelbekleding
  • Bestaande rode keramische pannen

Informatie

Opgeleverd 2012
Opdrachtgever Eigenaar van Boerderij op Landgoed Twickel
< terug naar projectoverzicht
Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 2 Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 3 Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 5 Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 10 Schipperdouwesarchitectuur Renovatie Boerderij Twickel Laurens Kuipers Architectuurfotografie 12