Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 29

slagerij hengelo

OMSCHRIJVING

Door onze opdrachtgevers van De Feijterhof is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de nieuw te openen slagerij aan de Drienerstraat te Hengelo. De Feijterhof fokt een bijzonder ras weidevarkens uit eigen regio, geroemd om haar kwaliteit. Door de biologische en diervriendelijke manier van fokken, behandelen en voeren ontstaat het exclusieve varkensvlees. De Feijterhof verzorgt daarnaast ook interessante en gezellige culinaire proeverijen.

De eerlijke en transparante manier van werken en omgaan met het product is ook doorgevoerd in het interieurconcept. Eerlijk en duurzaam materiaalgebruik, waarbij alle onderdelen en invullingen zichtbaar zijn gebleven. Het interieur kenmerkt zich door een grote open winkelruimte waarin zowel de bereiding, verkoop en opslag in één en dezelfde ruimte plaatsvinden. Kortom een open en transparante oplossing waar het exclusieve product geheel tot haar recht komt.

Alle onderdelen zijn zichtbaar gebleven, de klant kan zien hoe het product wordt behandeld, opgeslagen en verkocht. De lampen worden ook in varkensstallen gebruikt, de directe relatie met de afkomst van het product is zo ook herkenbaar aanwezig.

MATERIALEN

  • Betonvloer
  • Wit geschilderde wanden en plafonds
  • Roestvast staal
  • Houten meubels
  • Stallampen

Informatie

Opgeleverd 2011
Opdrachtgever De Feijterhof
< terug naar projectoverzicht
Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 25 Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 18 Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 15 Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 10 Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 4 Schipperdouwesarchitectuur Slagerij De Feijter Hengelo 1