Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 22

tennisclub delden

OMSCHRIJVING

De opgave was een ontwerp te maken voor de verbouw en uitbreiding van het clubgebouw van de tennisvereniging te Delden. Met name de voorgevel en het interieur van de kantine hebben een grondige facelift ondergaan, waardoor er weer een vriendelijk en eigentijds gebouw is ontstaan.

De daklijn van het bestaande gebouw wordt doorgetrokken tot boven het terras, waar de grote gelamineerde spanten een belangrijke blikvanger vormen in zowel het exterieur als het interieur. Het interieur van met name de kantine is grondig veranderd. Het interieur krijgt een heldere en vriendelijke uitstraling door veel gebruik te maken van naturel hout en wandbekledingen passend bij de identiteit van de vereniging. Door de gehele voorgevel transparant uit te voeren en de bovenzijde te voorzien van houten lamellen, ontstaat een vriendelijk en eigentijds vormgegeven clubgebouw met uitzicht op de tennisbanen.

MATERIALEN

  • Houten lamellen
  • Kozijnen antraciet
  • Gelamineerde spanten

Informatie

Opgeleverd 2011
Opdrachtgever TC Delden
< terug naar projectoverzicht
Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 7 Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 8 Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 11 Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 3 Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 23 Schipperdouwesarchitectuur Tennisclub Delden 1