Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 10

boerderijlodges beuningen

OMSCHRIJVING

In een oude rundveestal is een nieuw programma ontwikkeld waar 4 boerderijlodges een plek hebben gevonden. Met inachtneming van de bestaande constructieve elementen als balken, liggers, daksporen en wanden zijn er op eigen wijze 4 aparte losstaande units in een moderne afwerking geplaatst in de oude stal. Op de verdieping ligt een van de lodges van voor tot achtergevel op de oude gebinten. In deze pijpenla is het complete programma bijeengebracht inclusief een eigen "buitenruimte".

De sfeer van de oude functie is in de gemeenschappelijke ruimte en delen van de lodges (badkamers) nog goed te beleven. De afwerking is zeer licht en rustig gehouden met veel gebruik van hout. Alle lodges hebben een directe verbinding met buiten en de prachtige omgeving van Beuningen.

MATERIALEN

  • Houten kozijnen
  • Lariks

Informatie

Opgeleverd 2008
< terug naar projectoverzicht
Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 1 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 2 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 3 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 6 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 7 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 9 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 15 Boerderijlodges Beuningen Schipperdouwesarchitectuur 16 Abf 6274