Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 4

clubgebouw tennisvereniging wierden

OMSCHRIJVING

We hebben een ontwerp gemaakt voor de nieuwbouw van het clubgebouw van tennisvereniging de Beukersweide te Wierden. De opvallende geknikte dakvorm vormt een belangrijke blikvanger in zowel het exterieur als het interieur. Plafond en gevels zijn onder het grote overstek bekleed met naturel houten latten. De buitenschil bestaat uit metalen profielbeplating. Door de gehele voorgevel transparant uit te voeren, ontstaat een vriendelijk en eigentijds vormgegeven clubgebouw met uitzicht op de tennisbanen.

Beweging en uitzicht over de tennisvelden is letterlijk verbeeld in de vormgeving van het 'gevleugelde' dak. Een toepasselijke vorm voor een sportvereniging in beweging.

MATERIALEN

  • Naturel houten gevelbekleding
  • Kozijnen antraciet
  • Stalen profielplaten
  • Stalen constructie

Informatie

Opgeleverd 2014
< terug naar projectoverzicht
Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 1 Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 2 Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 5 Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 7 Schipperdouwesarchitectuur Wtc Beukersweide Wierden 9